En sagoleksession är en salig blandning av en saga, en lek och en lektion som kretsar kring temat att vara människa på jorden. Vi kallar ämnet för kommunikation.

Kort och gott.

 
Våra lärare, fröknar, häxor, mästare och inspiratörer erbjuder sagoleksessioner.  Det är en saga som du kan vara delaktig i. Plötsligt kan du till exempel bli uppmanad att göra eller inte göra lite olika saker... Typ.
 
Du skulle exempelvis plötsligt kunna uppmans att ta en paus från läsandet och börja dansa eller bara vicka, vrida och vända på dina tår... Och då också förstås lyssna på vad just dom har för budskap till dig i just den stunden...
 
Du kanske tycker att det låter konstigt. Ja, kanske tänker du nu att tårna ju inte precis kan prata med dig... Men det kan de visst! De är bara inte så bra på att använda sig av ord...
 
Och just den sortens specialbudskap är våra lärare, mästare, fröknar, häxor och inspiratörer, bland mycket annat, experter på... De fungerar ungefär som tolkar som hjälpa till att förmedla en massa spännande grejer som händer i det tysta, under ytan, typ.
 
Så om du nu inte skulle råka förstå vad just dina tår tisslar, tasslar, mumlar, sluddrar och pladdrar en massa obegripligheter om - eller INTE ALLS gör just allt det där - utan typ bara är knäpp tysta, så kan våra frökenhäxor, lärare, mästare och inspiratörer direkt hjälpa dig att både höra dem och tolka det där tysta eller obegripliga signalspråket...
 
Ja, då skulle de högst sannolikt genast upplysa dig om att dina tårs speciella budskap är viktigt att både lära känna och ta på stort allvar, INTE BARA för att de där små spretiga figurerna längst ut på dina fötter hela tiden hjälper dig att gå, hoppa, dansa och klättra med superbalans, utan också för att det faktiskt var just dom som la grunden för MODET och dessutom uppgraderade det... till TÅ LA MODET. Såklart!
Ja, egentligen är det ju inte särskilt svårt att inse, eller hur? Det hörs ju, typ, direkt, åtminstone om du verkligen lyssnar noga...  
 
Om dina tår plötsligt skulle börja trilskas så kan det alltså handla om att att de vill göra dig uppmärksam på betydelsen av MODET, - konsten att VÅGA göra något nytt och gå utanför sin comfort zone. Och då särskilt det där speciella Tå-La-Modet. Kanske tycker tårna rent av det är på tiden att utveckla den mystiska tråk-förmågan. Typ konsten att ha tråkigt - ge sig själv tid, hålla ut, vänta in, och lita på att du kommer klara av den utmaning som du kanske just nu står inför. Den förmågan är nämligen grunden till att också kunna ha multimegakul på riktigt! Japp, man skulle kunna säga att den magiska tråk-förmågan fungerar ungefär som en Groda som bar längtar efter att bli kysst av  DIG på riktigt för att förvandlas till sitt sanna JAG, typ prinsen och prinsessan!
Därefter kan såklart vad som helt hända!
-Vadå?
- Bara att ha lite Tå-tra-La-la-la-la-la-Mod, så får du se själv. 
Helt enkelt!
 
Det här var ett kortfattat exempel på hur en sagoleksession kan vara och handla om. Om du vill ta del av fler sagoleksessioner är det bara att läsa mer eller kontakta oss. Våra lärare, mästare, fröknar, häxor och inspiratörer erbjuder både coaching och olika sorters samskapande event..

© 2020 av Sagoskeppet.se